Dating Formules

Suggesties om ongestoord te genieten, weg van alle drukte en stress.

Girlfriend Experience (GFE) is meer dan escort-service. Het is het genoegen van een partner die enkele uren, een dag of avond met u optrekt. Een kus, een knuffel, een lach, een etentje en een echt romantische avond. Het is allemaal mogelijk met de services van Sensual Business. Van een dag of weekend in Vlaanderen tot een citytrip in Europa. Ontdek onze arrangementen. Maak wat van uw Girlfriend Experience.


 

Home date

Home date

Beleef Pure Quality Time binnen de muren van uw eigen vertrouwde omgeving. Optimaal genieten waarbij discretie voor 100% gegarandeerd.
Dinner date

Dinner date

Een boeiend gesprek leidt u doorheen een verrukkelijk menu. Van Grand Café tot stijlvol restaurant; van haute-cuisine tot verleidelijk dessert.
Sauna date

Sauna date

Van sauna, hammam en jacuzzi tot hemels beleven tijdens een sensuele massage. Leef en beleef uw dromen in de betere privé sauna.
Hotel date

Hotel date

Van motel tot luxe hotel, van kamer tot suite. Voor een spannende date in uw favoriete stad of in een resort omgeven door groen.
Wellness Night

Wellness Night

Beleef de perfecte Girlfriend Experience in één van de betere Bed & Breakfast privé sauna's, hotels of rendez-vous plekjes in België.
Threesome date

Threesome date

Geniet als koppel, als man en vrouw of als duo van sensueel gezelschap. Ontdek een nieuwe beleving en geniet van pure quality time voor u beiden.
Citytrip

Citytrip

Wandelend langs sfeervolle terrasjes om uw favoriete stad te verkennen. Om daarna, op weg naar uw hotel, elkaar te verwennen.
Travel date

Travel date

Geniet samen tijdens een hemels verblijf. Van een ochtend waarbij u sensueel wordt gewekt om samen de wereld te ontdekken; weg van alles en iedereen.
Business date

Business date

Ontdek het geheim van een succesvolle zakenlunch of business trip met inspirerend gezelschap aan uw zijde. Voor een geslaagde date en een succesvolle deal.
Meet & Greet

Meet & Greet

Ontdek elkaar tijdens een gezellige drink alvorens uw citytrip, arrangement of travel date te bevestigen. Voor de juiste klik.
Roleplay

Roleplay

Intelligente modellen in een discreet rollenpatroon. Van sociaal gezelschap, zakelijk of familiair, tot een model in functie van uw fantasie.
Doubt date

Doubt date

Wanneer bepaalde drempels een obstakel vormen in uw leven (geaardheid, ervaring, ...) staan respectvolle modellen voor u klaar.


Uw daghotel of sauna discreet gereserveerd

Sensual Business biedt u de mogelijkheid om uw daghotel of privé-sauna voor u te reserveren. Zo blijft uw privacy bewaard en kunt u er van op aan dat uw date 100% discreet zal verlopen. Reservaties van daghotels en privé-sauna's zijn kosteloos doch enkel mogelijk mits vooruitbetaling minimaal 7 dagen voor aanvang.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok