Vooraleer u ons contacteert

Sensual Business vormt een uniek ad-platform voor een spontane, betrouwbare en discrete date. Bent u echter op zoek naar een uurtje borsten en billen, dan kunnen wij u helaas niet helpen. Wij zijn er enkel voor een respectvol publiek. Alle dames zijn onafhankelijk, 100% zichzelf en spreken sporadisch af om intens te genieten van een stijlvolle tot ondeugende date: waar wederzijds respect, affectie en een hemels gevoel primeert.

Lees hieronder verder
Cliënteel

Cliënteel

Sensual Business is er zowel voor heren, dames als koppels om elk op hun eigen manier te ontspannen, ontdekken en grenzen te verleggen. Maar vooral om samen discreet te genieten. Om ook terug te kunnen blikken op dat hemelse moment, voor die boost in uw leven.

Dames

Dames

Sensual Business adverteert Belgische, Nederlandstalige modellen die sporadisch afspreken. Hierdoor vindt u meerdere dames waarvan hun beschikbaarheid gering is. De meeste afspraken liggen ruimschoots op voorhand vast, van een week of enkele dagen tot 12 uur voor aanvang.

Services

Services

Elk model biedt een overzicht van services en afspraakmogelijkheden, terug te vinden op haar profielpagina. Bij eventuele vragen kunt u een dame steeds benaderen via een persoonlijk Direct-Mail bericht. Om u correct te informeren, kan enkel het model u van antwoord voorzien.

Discretie

Discretie

Elke dame wil net als u absolute zekerheid en 100% discretie omtrent haar date. Reserveer daarom via het "ssl beveiligde" contactformulier, terug te vinden bij elk model onderaan haar profielpagina. Uw privacy wordt gegarandeerd. Klanten beamen onze discrete werkwijze.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Om te weten wie beschikbaar is, kunt u hiervoor ofwel via onze Gallery pagina terecht (filter op datum en uur) of via de Agenda in het SB menu. Een dame die beschikbaar staat, biedt pas garantie op een afspraak van zodra het model de aanvraag aan ons bevestigt.

Last-Minutes

Last-Minutes

Modellen via Sensual Business spreken sporadisch af, wat betekent dat niemand "klaarzit" om meteen naar uw afspraak te kunnen vertrekken. Elk model wil fris, net en relaxed, op en top op uw afspraak verschijnen. Last-Minute aanvragen zijn mogelijk tot 4 uur voor aanvang.

Hygiëne

Hygiëne

Dames die de ganse dag van date naar date op weg zijn, komen bij ons niet voor. Daar elk model voor een intense beleving gaat waar hygiëne de bovenhand neemt, kan uw afspraak enkel en alleen maar doorgaan, wanneer u net zoals de dame voldoet aan een optimale hygiëne.

Zekerheid

Zekerheid

Vaak merken we dat anderen het concept "Sensual Business" trachten over te nemen. Zo wordt de inhoud gekopieerd, en biedt men diensten aan zonder enige kennis van zaken. Wees daarom voorzichtig & attent wat betreft service en privacy, zodat u later niet bedrogen uitkomt.

Tarieven

Tarieven

Afspraken van een uurtje zijn relatief duur en bieden geen mogelijkheid tot een ware Girlfriend Experience. Kledingwensen zijn hierbij dan ook niet mogelijk. U vindt al de tarieven telkens terug op elke profielpagina. De dames sluiten geen "akkoordjes" en hanteren steeds hun tarief.

Beroepsmatig

Beroepsmatig

Zakelijke klanten, bedrijven en organisaties zijn vertrouwd met Sensual Business omwille van uiterste discretie binnen een professioneel kader. Van een meeting, receptie of beurs tot elke andere aangelegenheid. Na verifiëring van het BTW nummer ontvangt u steeds een factuur. 

Kortom:

Bij Sensual Business mag u zich verwachten aan een uiterst discrete date met een dame die ernaar uitkijkt om samen intens te genieten.
Kies voor Quality Time met iemand die discretie, respect en hygiëne hoog in het vaandel draagt, weg van "af te werken" klanten.

Bekijk alle dames

Wij gebruiken cookies voor een optimaal werkende website.
Meer info Akkoord