Vooraleer u ons contacteert

Sensual Business vormt een uniek ad-platform voor een spontane, betrouwbare en discrete date. Bent u echter op zoek naar een "uurtje" borsten en billen, dan kunnen wij u helaas niet helpen. Wij zijn er enkel voor een respectvol publiek. Alle dames zijn onafhankelijk, 100% zichzelf en spreken sporadisch af om intens te genieten van een stijlvolle tot ondeugende date: waar wederzijds respect, affectie en een hemels gevoel primeert.

Naar Gallery
Cliënteel

Cliënteel

Bij Sensual Business gaat het niet om klanten maar om personen. Onze doelgroep bestaat zowel uit heren, dames als uit koppels om elk op hun eigen manier te ontspannen, ontdekken en grenzen te verleggen. Maar vooral om samen te genieten: om straks terug te kunnen blikken op dat hemelse moment voor die boost in uw leven.

Dames

Dames

Bij ons worden dames met enkel euro's voor ogen, ook al zien ze er dan nog zo perfect uit, geweerd. Sensual Business adverteert Belgische- en Nederlandse dames die net als u sporadisch afspreken. Om samen met u discreet te ontspannen en volop te genieten. Zo ontmoet u straks die pure naturel dame met een stiekem verlangen.

Tarieven

Tarieven

Wellicht zult u merken dat één uurtje vele malen duurder is dan b.v. een date van drie uur. Uiteraard weet elk model wat ze mag verwachten op dat ene uurtje doch is het onmogelijk om binnen deze beperkte tijd een fijne Girlfriend Experience te beleven. Anderzijds is er begrip voor hen die niet in de mogelijkheid zijn om langer af te spreken.

Discretie

Discretie

Niet dat een dame wil weten wat u straks gaat eten, wil zij wél absolute zekerheid over "wie" ze straks mag ontmoeten. Informeer of reserveer daarom via het "ssl beveiligde" contactformulier. Wij respecteren meer dan wie ook de Wet op de Privacy: zowel naar u als naar alle modellen. Tal van terugkerende personen beamen onze discrete werkwijze. 

Kortom:

Bij Sensual Business mag u zich verwachten aan een uiterst discrete date met een dame die ernaar uitkijkt om samen intens te genieten.
Kies voor Quality Time met iemand die discretie, respect en hygiëne hoog in het vaandel draagt, weg van "af te werken" klanten.

Bekijk alle dames

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok